מי שרוצה כשר יכול להוריד לגמרי את החמאה
חומרים:
קילו כנפיים
100 גרם חמאה
לציפוי:
כוס ושלושת רבעי קמח
כפית מלח
כפית אבקת שום
כפית פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה
פלפל חריף יבש וגרוס לפי הטעם – לא חובה – למי שאוהב חריף
כוס מים קרים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
ממיסים בקערה מתאימה למיקרו את החמאה
מוסיפים פנימה את הכנפיים ומערבבים היטב לכיסוי
בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הציפוי
מחממים סיר עמוק עם שמן לטיגון
לוקחים כל כנף וטובלים בציפוי ושמים בזהירות בשמן הרותח עד להזהבה יפה
מטגנים את כל הכנפיים ומגישים לצד רוטב ברביקיו או צילי מתוק
תהנו!