פלאפל אסלי(הפעם אפוי בתנור)טבעוני ללא גלוטן לאכילה ולהקפאה בפריזר:
להשרות 2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה גדולה (תופח)עם הרבה מים וכפית סודה לשתייה ל18-24 שעות,
לטחון במטחנת בשר (חורים קטנים)עם 2 בצלים גדולים ראש שום מקולף חבילה פטרוזיליה וחבילה כוסברה,
לערבב להוסיף 4 כפיות כמון 4 כפיות מלח כף פלפל שחור גרוס 3 כוסות מים לערבב,
(אם הולך לטיגון ואו אפייה יש לתת לנוח במקרר לפחות שעה),
לרסס נייר אפייה בתבנית אפייה במעט שמן ליצור כדורים,
לרסס מעל במעט שמן להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
לאכסן בקופסאות להכניס לפריזר (נשמר עד שנה),
ובשעת הצורך להפשיר לחמם שמן ואו תנור ליצור כדורים עם מכשיר פלאפל לטגן ואו לאפות עד הזהבה פלוס להעביר למסננת לירידת עודפי שמן ובתאבון.
(מ2 ק"ג חומוס יוצאים לאחר ההשריה 4 וחצי ק"ג לאחר הטחינה והוספת כל המרכיבים יוצאים 5 וחצי ק"ג עיסה-כמובן אפשר להקטין כמויות באופן יחסי)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>