פשטידת פירה(שנשאר מאתמול)על מחבת נון סטיק טבעוני ללא גלוטן:
להכין פירה:לבשל 1 ק״ג תפו״א עם חצי כפית מלח הימלייה וכף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי עד רכות,
לסנן וליבש על אש קטנה 3 דקות,
להכין פירה דקדקדק,
להוסיף כף אבקת מלח ארבעת הבצלים חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 בצלים מקורמלים לערבב לתערובת אחידה.
נשאר פירה מאתמול! לחמם מחבת נון סטיק(ללא שימון),
להניח בשכבה אחידה את הפירה להדק(לקשט פסים עם מזלג),
לטגן קלות משני הצדדים(להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>