כדורי גבינת שמנת מסורתית מבית סבתה לולה בהכנה ביתית בציפוי ארבעת הבצלים

כדורי גבינת שמנת מסורתית מבית סבתה לולה בהכנה ביתית בציפוי ארבעת הבצלים,
לשבועות וערבי גבינות לנשנוש,
לקחת ביחס 1 ל 1 שמנת חמוצה 27% וגבינה לבנה 9% 250 ג“ר,
לערבב על חיתול בד (של תינוק)להוסיף מלח הימלייה (אפשר כל מלח)לכל י״ח יחס שמינית כפית,
לקפל את החיתול ולאסוף לחבילה להניח בתוך מסננת על סיר,
(לירידת הנוזלים)להכניס למקרר ל24 שעות,
(אני ערבבתי 8 שמנת ו8 גבינה עם כפית וחצי מלח הימלייה),
ליצור עם הידיים כדורים בקוטר 2 וחצי ס“מ,
(לוקח כשעה וחצי צריך סבלנות יצאו 144 כדורים של 2 וחצי ס“מ),
להכניס למקרר לשעתיים,
הציפויים הפעם:שבבי בצל לבן יבשים שבבי בצל סגול יבשים שבבי בצל ירוק יבשים ושבבי כרישה יבשים(יצור עצמי),
ציפויים נוספים אפשריים:שומשום קלוי,שמשום קלוי עם שומשום שחור,עירית קצוצה דקדק,גרעיני חמנייה קלויים גרוסים ל2 מ"מ,בצל לבן יבש גרוס עם פפריקה (ביחס 1ל1), ופלפל שחור מתובל גרוס (תערובת של פלפל שחור גרוס ופלפל אדום מתוק גרוס ביחס 1 ל1 ל100 ג"ר תערובת עם חצי כפית סוכר וחצי כפית מלח (מעדן)
פיסטוק קלוי גרוס, גרעיני דלעת קלויים גרוסים, צנוברים, אגוזים, שקדים,שמשום קלוי עם סומק ועוד אין סוף,
להכניס כל תיבול לקערית קטנה לצפות את הכדורים תוך כדאי סיבוב בקערית,
לסדר על צלחת הגשה להכניס למקרר לפחות 5 שעות לספיגת הטעמים,
להגיש עם קרקרים ובתאבון.(מגוון אפשרויות הציפוי הוא אין סופי).

כדורי גבינת שמנת מסורתית

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה