תבשיל חיטה וזוקיני בשני צבעים ברוטב בצל מקורמל פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
להשרות כוס וחצי חיטה ל4 שעות לשטוף ולסנן,
לבשל עם מים חדשים(ללא מלח)עד רכות לסנן,
לקרמל 6 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי כף מלח ארבעת הבצלים(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 2 זוקיני גדולים ואו 4 בינוניים חתוכים לרבעי טבעות בעובי 1 ס״מ,
לטגן ולאדות בבצלים 5 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 15 דקות,
להוסיף את החיטה לערבב לבשל על אש קטנה 20 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>