שום סולו כתוש קפוא בגלילים (נקניק) קל לשימוש עתידי טבעוני ללא גלוטן

שום סולו כתוש קפוא בגלילים(נקניק)קל לשימוש עתידי טבעוני ללא גלוטן,
(שום סולו=שום פנינה שום של שן אחת=ל4 שיני שום רגיל ומאוד ארומטי)
לקחת 500 ג״ר שיני שום מקולפות,
להכניס למעבד מזון,
להוסיף 80 מ״ל שמן זית 60 מ״ל מים 2 כפות מיץ לימון כפית וחצי מלח,
לטחון למחית דקה,
למלא בשקית נילון (של סנדביצים)לגלגל לגליל(נקניק)בקוטר 3 ס״מ,
להכניס לפריזר להקפאה מלאה,
לשימוש מוציאים חותכים טבעת בעובי 1 ס״מ(שווה ל4 שיני שום)מחזירים להקפאה ובתאבון.
(השמן עוזר בשימור המים והמלח עוזרים בהקפאה והלימון נגד השחרה)

שום סולו כתוש קפוא בגלילים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה