תערובת פריקה וגבינות למילוי ולנשנוש:
לבשל 3/4 כוס פריקה עד רכות לסנן(לשטוף טוב מלכלוך לפני הבישול),
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 100 גרם קוטז 10 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% בקוביות של חצי ס״מ 2 כפות עלי נענע קצוצים דקדק ורבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח שעתיים במקרר לספיגת טעמים ובתאבון.
(התערובת מספיקה ל 30 עלי גפן ו 30 פלפלונים)
(מתאים כסלט קר וכמילוי לעלי גפן ומיני פלפלונים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>