עלי גפן ממולאים תערובת פריקה וגבינות לשבועות:
לקטוף עלי גפן ואו לקנות לשטוף,
לחלוט במים רותחים עם 3 כפות מיץ לימון וכף מלח במשך 12 דקות לסנן ולקרר,(לניקוי חיטוי וריכוך),
למילוי:לבשל 3/4 כוס פריקה עד רכות לסנן(לשטוף טוב מלכלוך לפני הבישול),
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 100 גרם קוטז 10 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% בקוביות של חצי ס״מ 2 כפות עלי נענע קצוצים דקדק ורבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח שעתיים במקרר לספיגת טעמים.
להניח כף מהמילוי על תחתית העלה לקפל את שני הצדדים למרכז ולגלגל לגליל(לחזור על הפעולה עם כל העלים),
לסדר על צלחת הגשה ובתאבון.
(התערובת מספיקה ל30 עלי גפן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>