קוגל אטריות וגבינות מתוק מיוחד לשבועות מבית סבתא לולה:
לבשל 2 חבילות אטריות רחבות בינוניות לסנן ולקרר,
להקציף קלות ידנית בקערה 6 ביצים,
להוסיף 75 ג"ר חמאה מומסת 2 קוטג 9% 2 שמנת חמוצה 27% חצי כוס חלב 2 כפיות תמצית ווניל לערבב,
להוסיף כוס סוכר דמררה 2 כפיות פלפל שחור גרוס כפית קינמון כוס וחצי חמוציות ואו צימוקים קהים לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף את האטריות ולערבב,
לקחת סיר ג'חנון בקוטר 24 גובה 12 לצפות מבפנים בנייר אפייה משומן,
להכניס את התערובת להדק,
לציפוי:6 כפות פירורי לחם 4 כפות סוכר דמררה 2 כפיות קינמון לערבב,
לפזר חצי מהציפוי על הקוגל,
להכניס לתנור חם על 210 מעלות לאפות סגור עם המכסה שעה ורבע,
להוריד את המכסה לפזר את החצי השני של הציפוי,
להוריד את החום ל180 מעלות לאפות שעה נוספת עם מכסה פתוח ובתאבון.
(יוצא מעדן וריח הקינמון שיגע את השכנים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>