פלפלונים ממולאים בתערובת פריקה וגבינות לשבועות:
לקחת פלפלונים(30)לשטוף,
להכין את המילוי:לבשל 3/4 כוס פריקה עד רכות לסנן(לשטוף טוב מלכלוך לפני הבישול),
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 100 גרם קוטז 100 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% בקוביות של חצי ס״מ 2 כפות עלי נענע קצוצים דקדק ורבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח שעתיים במקרר לספיגת טעמים.
להוריד לפלפלונים את קצה הגבעול לנקות מגרעינים,
למלא את התערובת בתוך הפלפלונים ובתאבון.
(המילוי מספיק ל40 פלפלונים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>