מלפפונים ממולאים בתערובת פריקה וגבינות לשבועות

מלפפונים ממולאים בתערובת פריקה וגבינות לשבועות:
לקחת 12 מלפפונים קוטר 3-4 ס״מ אורך 12 ס״מ לשטוף,
לקלף עם קולפן פסים להוריד קצוות,
לחתוך לחצי באלחסון שהחלק הגבוה 6 ס״מ והנמוך 4 ס״מ,
להכין את המילוי:לבשל 3/4 כוס פריקה עד רכות לסנן(לשטוף טוב מלכלוך לפני הבישול),
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 100 גרם קוטז 100 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% בקוביות של חצי ס״מ 2 כפות עלי נענע קצוצים דקדק ורבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח שעתיים במקרר לספיגת טעמים.
לקדוח במלפפונים חור כמעט עד סוף העומק,
למלא מהתערובת בתוך המלפפונים ובתאבון.
המילוי מספיק ל18 מלפפונים=36 חצאים)

מלפפונים ממולאים בתערובת פריקה וגבינות

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ