מלפוף בחצאים(כרוב חרוט)בתנור עם שמן זית ורוטב צילי מתוק בניחוח התיבולית טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 כרובי חרוט לחלוט במים רותחים ומעט מלח הימלייה 10 דקות,
לצנן לחתוך לחצי לחתוך החוצה את רוב הגזע האמצאי,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה עם החיתוך כלפי מעלה,
למרוח מעט שמן זית למרוח מעל רוטב צילי מתוק,
לפזר מעל מעט אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)ומעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>