תערובת גבינות וטפנד זיתים למלויים שונים ולנשנוש:
להכין טפנד זיתים:
להכניס למעבד מזון 2 כוסות זיתים שחורים טבעיים,
(לא מושחרים וללא החרצנים),
להוסיף 4 כפות עלי פטרוזיליה ללא גבעולים 3 כפות עלי אורגנו טרי(אפשר במקום עלי זעתר ואו 2 כפות עלי תימין)4 שיני שום 3 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון רבע כפית צילי יבש טחון(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטחון למרקם הרצוי משחתי ואו גרגירי,
להכניס לקערה 200 ג"ר קוטג 100 ג"ר גבינה לבנה 80 ג"ר בולגרית מעודנה 5% מגורדת ו2 כפות טפנד זיתים שחורים לערבב לתערובת אחידה ובתאבון,
(מתאים למילוי גלילות חציל מיני פלפלים סושי מלפפונים סושי קישואים ועוד ולנשנוש עם קרקרים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>