מיני כדורי גבינת שמנת ביתית מסורתיים מבית סבתא לולה בשמן זית בניחוח זיתים שחורים ותימין:
לגבינה:לקחת ביחס 1 ל 1 שמנת חמוצה 27% וגבינה לבנה 9% 250 ג"ר לערבב על חיתול בד (של תינוק)להוסיף מלח לפי הטעם,
לקפל את החיתול ולאסוף לחבילה להניח על מסננת על סיר לירידת הנוזלים,
להכניס למקרר ל24 שעות,
(אני ערבבתי 8 שמנת 27% ו8 גבינה 9% עם כף מלח,
יצאו 75 כדורים של 1 וחצי ס״מ ו 150 כדורים של 2 וחצי ס“מ-למתכון אחר),
ליצור עם הידיים כדורים בקוטר 2 וחצי ס"מ ו1 וחצי ס״מ(לוקח כשעה וחצי צריך סבלנות) להכניס למקרר לשעתיים,
לעקר 2 צנצנות גדולות של ריבה עם מים רותחים ליבש,
למלא 1 ס״מ של שמן זית למלא 2 קומות של כדורים,
לסדר בעמידה 4 ענפי תימין בצמוד לזכוכית,
להכניס חצי שן שום בטבעות דקות ו8 זיתים שחורים,
למלא זמן זית עד גובה הזיתים,
למלא את שארית הכדורים להניח מעל 8 זיתים שחורים,
למלא שמן זית מעל הכדורים להעביר למקרר ליומיים בתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>