מתיבוליות השף הפשוט-דואה (תבלין) הזעתר המצרי:
טבעוני ללא גלוטן והפעם ללא בוטנים לרגישים.
(בדרך כלל עם בוטנים אפשר כל אגוז שרוצים),
לקחת 120 ג"ר אגוזי מלך קלויים 5 דקות על מחבת יבשה,
15 ג"ר זרעי כמון קלויים על מחבת יבשה 2 דקות,
30 ג"ר זרעי כוסברה קלויים על מחבת יבשה 2 דקות,
120 ג"ר שומשום קלוי על מחבת יבשה,
כפית מלח הימלייה,
להכניס למעבד מזון ואו בלנדר חזק את זרעי הכמון הכוסברה והשומשום (פחות 4 כפות שומשום)לטחון לתערובת דקה,
להוסיף את האגוזים לטחון לתערובת דקה,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף את 4 כפות השומשום וכפית המלח לערבב ובתאבון.
(מתאים להוסיף לממרחים וגבינות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>