סלט אבוקדו תירס ופלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך 2 פלפלים אדומים על האש בתחמיץ(מצנצנת)לקוביות קטנות,
להכניס לקערת ערבוב להוסיך קופסת תירס בוואקום מסוננת להוסיף אבוקדו גדול בשל אך קשה חתוך לקוביות קטנות לערבב,
להוסיף 2 כפות מיץ לימון רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>