תבשיל טבעות זוקיני מזוגזגות עם בצל מקורמל וסלרי טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 6 בצלים בשישיות טבעות דקות(לחתוך לחצי וכל טבעת לשלושה חלקים),
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)כוס וחצי גבעולי סלרי קצוצים דקדק,
לטגן בבצלים 5 דקות לפתיחת טעמים,
לקלף עם קולפן פסים(גוליאנים)(לא חייבים)8 זוקיני בינוני קטן,
לחתוך עם סכין זיגזג לטבעות בעובי 1 ס״מ,
להכניס את הטבעות לתערובת לאדות תוך כדי ערבוב 5 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה עד ריכוך הזוקיני ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>