באבא גנוש משודרג עם חצילים על מצע מלח גס ופלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 3 חצילים בלאדי בינוניים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 3 ערמות של מלח גס בעובי 1 ס״מ קצת גדולות מגודל החצילים,
להניח על כל ערמה חציל לנקב בחלק העליון כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות לאפות על חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות מיץ לימון כף שום כתוש מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף פלפל על האש(מצנצנת)בתחמיץ בקוביות קטנות וארבע כפות פטרוזיליה קצוצה דקדק לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>