עוגת ביסקוויטים בשכבות של שוקולד בלגי ו-וניל עם פצפוצי שוקולד בניחוח קפה בציפוי פירורי שוקולד מריר בלגי:
להכין בקערה נס קפה חזק 3/4 כוס מים רותחים כף וחצי נס קפה לערבב לקרר,
להקציף פודינג שוקולד בלגי 3/4 כוס חלב ושמנת מתוקה לקרם יציב להכניס למקרר לחצי שעה,
להקציף בנפרד פודינג וניל פיצפוצי שוקולד 3/4 כוס חלב ושמנת מתוקה לקרם יציב להכניס למקרר לחצי שעה,
לקחת תבנית 24 על 18 גובה 4 ס״מ(כששמונה פתי בר נכנסים בשכבה),
לטבול את הביסקוויטים לסדר שכבה בתחתית,
למרוח בשכבה אחידה את קרם השוקולד הבלגי,
לטבול את הביסקוויטים לסדר שכבה מעל הקרם,
למרוח בשכבה אחידה את קרם הווניל פיצפוצים מעל הביסקוויטים,
לישר ולעשות פסים עם מזלג,
לפזר מעל פירורי שוקולד מריר בלגי 60%,
להכניס למקרר ל6 שעות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>