רבעי מלווח עם שמן זית וזעתר בתנור בתוספת ממרח גבינות:
להפשיר 2 מלווח,
להכין מטבל/ממרח גבינות:
לגרד על פומפייה גסה 100 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5%,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 100 גרם גבינה 5% כף וחצי טפנד זיתים שחורים(מתכון אצלי בבלוג)רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת עלי זעתר,
לערבב לתערובת אחידה.
למרוח על המלווחים עם מברשת מעט שמן זית לפזר מעל תבלין זעתר(של בייגלה),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לחתוך עם סכין פיצה לרבעים להרחיק מעט את הרבעים זה מזה,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד התנפחות והזהבה יפה,
להגיש עם ממרח הגבינות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>