סלט חצילים (קלויים על מצע מלח גס) עם פלפל על האש בתחמיץ ומיונז משודרג:
לקחת 3 חצילים בלאדי בינוני גדולים(קלים =ללא גרעינים וקשים ומבריקים=טריים),
להניח על ערמת מלח גס בעובי 1 ס״מ בקוטר של 1 ס״מ יותר מגודל לחציל שוכב על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לנקב עם קיסם כ8 חורים בחלק העליון של כל חציל,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות פנים החציל וחריכת הקליפה לצנן,
לקלף את הקליפה(יורדת בקלות)להסיר קבוצות גרעינים אם יש,
לקצוץ דק להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 2 פלפלים על האש בתחמיץ מסוננים חתוכים לקוביות של 1 ס״מ כפית חרדל חצי כפית פלפל שחור גרוס 3 שיני שום כתושות 3 וחצי כפות מיונז(אפשר לייט) 3 כפות מיץ לימון מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>