ציפס בסירות מזוגזגות נטו עם מלח גס(ללא שמן עמוק)בתנור טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 7 תפו״א בינוני קטן(או יותר)לחתוך עם סכין זיגזג ל4 סירות,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות שמן לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעל קורט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>