ממרח חצילים משודרג בטעם כבד מבית סבתא לולה צמחוני

ממרח חצילים משודרג בטעם כבד מבית סבתא לולה צמחוני:
לקחת 4 חצילים בלאדי בינוני גדולים(קלים =ללא גרעינים וקשים ומבריקים=טריים),
להניח על ערמת מלח גס בעובי 1 ס״מ בקוטר של 1 ס״מ יותר מגודל לחציל שוכב על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לנקב עם קיסם כ8 חורים בחלק העליון של כל חציל,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות פנים החציל וחריכת הקליפה לצנן,
לקלף את הקליפה(יורדת בקלות)להסיר קבוצות גרעינים אם יש,
לקרמל 2 בצלים לטגן לחוד עוד שני בצלים(סה״כ 4 בצלים)
לבשל 3 ביצים קשות לצנן לקלף,
להכניס למעבד מזון את החצילים הביצים הבצלים חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטחון למשחה חלקה,
לתקן טעמים מלח הימלייה ופלפל ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר