קוגל ירושלמי מסורתי חגיגי לשבת משודרג מבית סבתא לולה וסבתא אסתר

קוגל ירושלמי מסורתי חגיגי לשבת משודרג מבית סבתא לולה וסבתא אסתר:
לבשל 800 ג"ר אטריות (2 חבילות)לסנן להכניס לקערה,
להוסיף כוס ורבע סוכר דמררה 3 כפיות פלפל שחור גרוס כוס צימוקים(מושרים חצי שעה במים חמים ומסוננים) 2 כוסות אגוזי מלך גרוסים דק לערבב כפית מלח הימלייה חצי כפית קינמון,
להכניס למחבת כוס ורבע סוכר דמררה וכוס שמן לחמם עד שנוצר קרמל, (עד קבלת צבע של תמר)(זהירות מכוויות),
להוסיף בזהירות לקערה לערבב,
להוסיף 6 ביצים מקושקשות לערבב,
לצפות מבפנים עם נייר אפייה משומן סיר גחנון גדול,
להוסיף את התערובת להדק,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לשעה ורבע,
ואז להוריד ל 95 מעלות ללא טורבו לאפות לילה שלם ובתאבון.
(הריח שיגע גם את השכנים יוצא מעדן)
(גודל הסיר קוטר 24 גובה 12)
(מתכון משודרג משולב שעובר כמה דורות במשפחה ויוצא מעדן)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר