ציפס אקורדיון קאַרטאָפל(תפוא)על שיפוד טבעוני ללא גלוטן:
לקחת תפו״א גדולים לקלף לחתוך לקובייה של 6 ס״מ על 5 ס״מ על 3 ס״מ לחתוך כל קובייה לשלוש חתיכות של 6 על 5 על 1 ס״מ,
להניח על קרש חיתוך שני שיפודים,
להניח בין השפודים חתיכת תפו״א בשכיבה לאורך,
לחתוך עם סכין חיתוכים במאונך כל 4 מ״מ(השיפודים מונעים חיתוך עד הסוף),
להפוך את החתיכה ולחתוך בזוית של 45 מעלות חיתוכים כל 4 מ״מ,
לשפד עם שיפוד דק ברוחב החתיכה(בשכיבה),
למתוח בזהירות כמו אקורדיון על השיפוד,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח משני הצדדים מעט שמן לפזר מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(ניתן לטגן בשמן עמוק עם השיפוד)(הפתעה לאוכלים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>