סיגרים ממולאים טעמייה(פלאפל מיצרי מפול)טבעוני

סיגרים ממולאים טעמייה(פלאפל מיצרי מפול)טבעוני:
להכין תערובת לטעמייה:
להשרות חצי ק״ג פול מצרי מקולף ל 8 שעות לסנן,
לטחון במטחנת בשר עם חבילת כוסברה חבילת פטרוזיליה 2 בצלים ו10 שיני שום,(אפשר במעבד מזון בפולסים בלבד אסור להגיע למשחה חלקה חייבים לקבל תערובת גרגירית)להעביר לקערת ערבוב לערבב,
להוסיף 3 כפיות כמון 2 כפיות מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס כפית וחצי סודה לשתייה כוס וחצי מים לערבב לתערובת אחידה,
אם רוצים לטגן כדורים התערובת חייבת להיות במקרר שעתיים,
להפשיר עלי סיגר(לי היו מרובעים),
להניח בקצה הקרוב 2 כפות מהתערובת לקפל את הצדדים פנימה ואז לגלגל לגליל,
לחמם שמן חצי עמוק במחבת להניח שסוף הקיפול לכיוון המחבת לטגן עד הזהבה יפה מסביב,
להעביר לנייר סופג,
להגיש עם טחינה ומה שאוהבים ובתאבון.
(ניתן להקפיא ההפשרה (במקרר וישר לטיגון)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ