אריסה מתוקה עשירה ומשודרגת טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 600 גרם פלפלים יבשים מתוקים להוריד גבעולים לנקות מגרעינים,
להשרות במים חמים בקערה עם משקולת של צלחת שעתיים,
לסנן להכניס למעבד מזון עם 2 וחצי ראשי שום מקולפים,
לטחון דק להוסיף כף כמון כף זרעי כוסברה קלויים טחונים 2 כפות פפריקה כף פלפל שחור גרוס 2 כפות מלח הימלייה,
לטחון להוסיף 3 כוסות שמן זית לטחון למשחה חלקה,
למלא בקופסאות לקחת אחת לשימוש,
(לכסות עם מעט שמן זית לשימור במקרר),
(אני חילקתי לא נשאר)
בהקפאה אין צורך למלא למעלה שמן זית ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>