קרמול כרישה טבעי לשימוש והקפאה טבעוני ללא גלוטן

קרמול כרישה טבעי לשימוש והקפאה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 3 וחצי ק״ג כרישה לנקות להוריד עלים ירוקים(נשאר 3 ק״ג),
אני קונה בזול עושה כמות ומקפיא בקופסאות הכריים מתלכלכות פעם 1,
אני חותך במעבד מזון עם סכין לטבעות בעובי 2 מ״מ ואו חותך ביד,
להכניס ל 2 מחבתות סוטז קוטר 30,
למלא 400 מ״ל שמן בכל אחת,
להתחיל לטגן שהשמן קר על חום בינוני נמוך,
הטיגון נמשך כשעתיים תוך כדי ערבוב,
הכרישה מצטמצמת ומאדה מים,
לאט לאט הכרישה מתחילה להתקרמל מהסוכר הפנימי שלה,
אם סבלנות ותוך כדאי ערבוב מקבל צבע קרמל יפה,
(אם הקרמל נדבק לתחתית להוסיף חצי כוס מים ולסגור את המכסה לערבב ולחזור על הפעולה כל פעם שיש חריכה בתחתית)
להעביר למסננת לירידת עודפי נוזלים ושמן,
לאכסן בקופסאות ולהקפיא,
כל כף וחצי כרישה מקורמלת=לכרישה באורך 20 ס״מ בקוטר 3 ס״מ ובתאבון.
(אם רוצים לזרז את התהליך ניתן להוסיף לכל מחבת 2 כפות סוכר)
(כמובן אפשר להקטין כמויות),(כ83% מהכרישה הם מים)
(מ3 ק"ג כרישה יצאו 1.4 ק"ג כרישה מקורמלת).

 

קרמול כרישה טבעי לשימוש והקפאה

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר