קאַרטאָפל מיט קפוסטה(תפוא עם כרוב כבוש)עם בצל מקורמל בניחוח קימל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף על מסננת להורדת רוב המלחים לסחוט לקצוץ דק,
לבשל 1 ק״ג תפו״א בקוביות של 2 ס״מ עד רכות לסנן ליבש על האש 3 דקות,
לקרמל 4 בצלים,להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף קימל גרוס בעלי ומכתש חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את הכרוב לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את תפו״א לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(המתכון מבית הסבתות שלי לולה ואסתר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>