האינטרנט מציע עשרות אלפי אם לא מאות אלפי מתכונים להכנת כל סוג של עוגה שניתן להעלות על הדעת. אחת העוגות הפופולריות ביותר להכנה היא עוגת גבינה, וכיוצא מזאת יש שלל אפשרויות להכינה. המגוון הוא עצום – עוגות גבינה אפויות או לא אפויות, עם תחתית של שוקולד, בצק או ביסקוויטים, מצופות בפירות העונה, בפירורים או בשכבת שוקולד לבן מפנקת.
עוגת גבינה סטנדרטית לא בהכרח תכיל גלוטן, אלא אם היא מוגשת עם בצק כלשהו בתחתית או בחלק העליון שלה . עוגת גבינה ללא גלוטן עשויה להתאים לכל אחד, למעשה – לפעמים הפשטות של עוגת גבינה ללא תוספות מיוחדות היא בדיוק מה שצריך על מנת להנות. כמובן שעוגה כזו גם מתאימה לבעלי אוכלוסיות מיוחדות דוגמת חולי צליאק או אנשים בעלי רגישות מוגברת לגלוטן. כך או כך – הכנת עוגת גבינה ללא גלוטן מתאימה לכולם ומאפשרת הנאה לכולם מהביס המושלם.
המתכון הבא הוא עבור עוגת גבינה ללא גלוטן, כזו שלא מצריכה השקעה רבה ונמסה בפה עם הביס הראשון. זו עוגה שניתן להכין בקלות בבית, ללא צורך באמצעים או במצרכים מיוחדים. מומלץ אפילו להכין אותה עם ילדים, מכיוון שהיא לא מצריכה מרכיבים רבים או אפייה בתנור. כך הקטנים שלכם יוכלו גם להתנסות באפייה וגם להנות מהתוצאה הסופית המתוקה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
בתאבון!