שעועית לובייה טרייה פיקנטית ברוטב עגבניות טבעוני ללא גלוטן:
לקחת כ600 ג״ר שעועית לובייה טרייה(קיבלתי מחבר מהגינה שלו),
לחתוך לרצועות באורך 3 ס״מ,
להרתיח סיר מים עם חצי כפית מלח הימלייה להוסיף את השעועית לבשל עד רכות לסנן,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף קופסת עגבניות מקולפות גרוסות(400 גרם)100 גרם רסק עגבניות כפית סוכר לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את השעועית לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>