פירה תפוא עם אפונה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א בקוביות של 2-3 ס״מ עם כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים-יצור עצמי) רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה עד רכות
לסנן ליבש על אש קטנה 4 דקות,
להכין פירה דקדק,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)
כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים-יצור עצמי)
חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 4 בצלים מקורמלים קופסת אפונה מסוננת ואו 300 גרם אפונה קפואה חלוטה במים רותחים,
לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>