קשאלך(כוסמת) עם פסטה פנה ריגטה(צינורות)ובצל מקורמל טבעוני:
לבשל 3/4 חבילת פסטה פנה ריגטה(צינורות) לסנן,
להכניס לסוטז כף שמן וכוס וחצי כוסמת קלוייה לטגן 3 דקות,
להוסיף 3 כוסות מים להרתיח להעביר לאש קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 בצלים מקורמלים מלח הימלייה לפי הטעם לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>