חצאי דלעת ערמונים ממולאים באורז מנגולד בצל מקורמל ושקדים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 3 דלעות ערמונים בינוני גדול לחתוך לחצי לנקות גרעינים לחתוך משני הקצוות(בחיבור לצמח ובחלק השפיצי)2 מ״מ ליצירת בסיס לעמידה,
למרוח מעט שמן זית להכניס לכל חצי 2 ענפי תימין(מהאדנית שלי),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה(כ40 דקות)
להכין כוס אורז בסמטי אני הכנתי במיקרו,
לקרמל 4 בצלים גדולים,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)3 כפות סילן טבעי חצי כפית מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 4 כוסות עלי מיני מנגולד(מהאדנית שלי) קצוצים דק לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את האורז המוכן וכוס וחצי מקלוני שקדים קלויים לערבב על אש קטנה 5 דקות,
למלא בחצאי הדלעות להדק להחזיר לתנור ל10 דקות ובתאבון.
(המילוי שנשאר לנישנוש ליד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>