סיגר מעלי סיגר ממולא בפירה תפוא אפונה ובצל מקורמל אפוי בתנור צמחוני:
להפשיר עלי סיגר,(אני הפשרתי 9(2 למבוגר ו 1 לילד),
להכין פירה תפוא אפונה ובצל מקורמל:
לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א בקוביות של 2-3 ס״מ עם כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים-יצור עצמי) רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה עד רכות
לסנן ליבש על אש קטנה 4 דקות,
להכין פירה דקדק,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)
כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים-יצור עצמי)
חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 4 בצלים מקורמלים קופסת אפונה מסוננת ואו 300 גרם אפונה קפואה חלוטה במים רותחים,
לערבב לתערובת אחידה לקרר,
להניח על הסיגר בחלק הקרוב להתחלת הקיפול פס עבה של פירה(להשאיר 1 וחצי ס״מ בכל קצה ריק),
לקפל את הצדדים פנימה(1 וחצי ס״מ)ולגלגל לגליל מהודק,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שסוף הגלגול על הנייר,
למרוח ביצה ולפזר שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>