פסטה ריסוני(פתיתי אורז)עם ערמונים ובצל מקורמל טבעוני:
לבשל 300 גרם פסטה ריסוני לסנן(בחבילה יש 500 גרם),
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס מלח הימלייה לפי הטעם,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 2 חבילות ערמונים קצוצים גס לטגן בתערובת 3 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>