חמאת שום שחור(מחית)ומלח הימלייה גס צמחוני:
להשרות כף וחצי גרגירי שום שחור בקערית עם 6 כפות מים ל3 שעות,
(ניתן להשתמש ב2 כפות מחית שום שחור מצנצנת ואו מחית מ6 שיני שום שחור),
לרכך חבילת חמאה 200 גרם לטמפרטורת החדר להניח בקערית,
להוסיף את מחית השום חצי כפית מלח הימלייה גס,
לערבב לתערובת אחידה(אפשר להעזר במועך פירה),
ליצור צורת מלבן על נייר פרגמנט(חתיכת נייר אפייה) לעטוף להכניס לפריזר לשעתיים,
להוריד את נייר העטיפה להכניס לכלי לחמאה ובתאבון.
(יוצא מעדן טעים מפתיע ומיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>