תפוא בחצאים חתוכים בסכין זיגזג עם מלח ארבעת הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 10 תפו״א(בינוני קטן)לחצות לשתי סירות עם סכין זיגזג,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 4 כפות שמן לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה כשהצד החתוך כלפי מעלה,
לפזר מעל מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי),
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>