שום סולו(של שן אחת)אפוי בתנור בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
לקלף 400 גרם שום סולו(שום פנינה),
להכניס לכלי חסין חום(שניתן לאפייה)להוסיף 2 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
לכסות עם רדיד אלומניום,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות 30 דקות,
לפתוח לפזר מעל 2 כפות עלי תימין טרי לכסות,
להמשיך לאפות 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>