גלידת שמנת אבטיח בניחוח ליים וקינמון:
לרסק במעבד מזון 500 גרם אבטיח עם שליש כוס חלב מרוכז 3/4 כוס אבקת סוכר דמררה מיץ מ2 ליים כפית קינמון,
להקציף 2 שמנת מתוקה לשמנת יציבה,
להכניס פנימה את נוזל האבטיח לקפל לתערובת אחידה,
להכניס בשני כלי איכסון לפריזר לפחות ל24 שעות ובתאבון.
(להגיש עם אבטיח)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>