אבקת למון גראס מיובשת במכונת יבוש ביתית מגידול עצמי:
לשתול באדנית(או בגינה)למון גראס ואחרי כמה חודשים גדל צמח יפה וגדול,
לחתוך את הגבעולים ולחתוך לחתיכות באורך 2-3 ס״מ,
להניח במגשי מכונת היבוש להפעיל לכמה שעות עד יבוש מלא,
(אפשר ליבש בשמש הביתית ואו בתנור על 70 מעלות טורבו)
להכניס למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לכל הסלטים והתבשילים עם לימון גראס-זמין בבית)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>