דלעת ערמונים לבנה ממולאת באורז בצל מקורמל צנוברים וגרעיני חמנייה טבעוני ללא גלוטן:
להכין את מילוי:
להכין כוס אורז בסמטי,
להוסיף 3/4 כוס צנוברים קלויים 1/2 כוס גרעיני חמנייה קלויים 3 בצלים מקורמלים כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב.
לקחת 3 דלעות ערמונים לבנות(אפשר כתומות)לחתוך לחצי להוציא את הגרעינים,
להוריד מהחלק הלא חתוך כמה מ״מ(ממש מעט)ליצור בסיס לעמידה,
להעמיד על נייר אפייה בתבנית אפייה שהשקעים למעלה,
למרוח מעט מעט שמן זית להכניס 2 גבעולים של תימין,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,
למלא מהתערובת להמשיך לאפות 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>