ציפס אצבעות קולרבי בתנור עם תערובת תבלינים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 3 קולרבי טריים לקלף,
לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ ואת הטבעות למקלונים(ציפס)ברוחב 1 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 4 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה גס לערבב,
להניח בשכבה אחת על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 210 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>