פסטה גירלה(קונכיות חרוט) בארבעה טעמים(צבעים)ברוטב עגבניות בניחוח אורגנו טבעוני:
לבשל חבילת פסטה גירלה(טעמים עגבניות בזיליקום סלק ותרד)(אפשר כל פסטה)לסנן,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)כפית אבקת אורגנו חצי כפית פלפל שחור גרוס כף פפריקה כפית סוכר מלח הימלייה לפי הטעם,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 100 גרם רסק עגבניות וקופסת עגבניות מרוסקות(400 גרם)וכוס מים משטיפת הקופסה,
לבשל על אש קטנה 20 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>