פסטה גירלה (קונכיות חרוט) בארבעה טעמים (צבעים) ברוטב עגבניות בניחוח אורגנו טבעוני

פסטה גירלה(קונכיות חרוט) בארבעה טעמים(צבעים)ברוטב עגבניות בניחוח אורגנו טבעוני:
לבשל חבילת פסטה גירלה(טעמים עגבניות בזיליקום סלק ותרד)(אפשר כל פסטה)לסנן,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)כפית אבקת אורגנו חצי כפית פלפל שחור גרוס כף פפריקה כפית סוכר מלח הימלייה לפי הטעם,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 100 גרם רסק עגבניות וקופסת עגבניות מרוסקות(400 גרם)וכוס מים משטיפת הקופסה,
לבשל על אש קטנה 20 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

 

פסטה גירלה ברוטב עגבניות

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה