רוגלמלווח במילוי סוכר וקינמון וסוכר וקקאו צמחוני:
להכין תערובת ביחס כפית קינמון ו4 כפות סוכר כפית קקאו ו4 כפות סוכר(לכמיות גדולות להכפיל את התערובת),
להפשיר 2 מלווח(ואו כמה שרוצים מכל מלווח יוצאים 4 רוגלמלווח),
לפזר שכבה דקה על המלווח(כל טעם בנפרד)להניח מעל את הנילון שכיסה את המלווח לעבור מעל עם מערוך להדק את האבקה לבצק,
לחתוך עם סכין פיצה ל4 משולשים לגלגל לרוגלמלווח מבחוץ פנימה,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שסוף הגלגול על הנייר,
לפזר מעל מעט מתערובת(שנמצאת בפנים),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>