פרחי(שושני )טעמייה(פלאפל מיצרי מפול)בבצק עלים צמחוני:
להכין תערובת לטעמייה:
להשרות חצי ק״ג פול מצרי מקולף חצוי ל8 שעות לסנן(יש בחניות לתבלינים ובשווקים)
להפשיר חבילת בצק עלים להשאיר במקרר,
לטחון במטחנת בשר עם חצי חבילת כוסברה חצי חבילת פטרוזיליה בצל ו10 שיני שום,
(אפשר במעבד מזון בפולסים בלבד אסור להגיע למשחה חלקה חייבים לקבל תערובת גרגירית),
להעביר לקערת ערבוב לערבב,
להוסיף 2 כפיות כמון 2 כפיות מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס כפית סודה לשתייה כוס מים לערבב לתערובת אחידה,
אם רוצים לטגן כדורים התערובת חייבת להיות במקרר שעתיים,
לחמם שמן עמוק להכין כדורים עם מכשיר כדורים לטגן עד הזהבה להעביר לנייר סופג,
(ניתן להקפיא הפשרה במקרר וישר לטיגון)
לפרוס את בצק העלים למשטח,
לפזר על הבצק דייסת טעמייה בעובי 3/4 ס״מ(להשאיר בחלק הארוך הרחוק מאיתנו 3 ס"מ רקים ללא הדייסה להדבקה),
לגלגל לגליל שסוף הגלגול מתחת לגליל,
לחתוך לטבעות בעובי 2 ס“מ,
להניח כל טבעת בשכיבה על נייר אפייה בתבנית אפייה לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(להגיש עם טחינה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>