מאפה(לב)פירה תפוא ממולא בבצל מקורמל ופירות יבשים פיקנטי לראש השנה חגי תישרי וטו בשבט טבעוני ללא גלו

מאפה(לב)פירה תפוא ממולא בבצל מקורמל ופירות יבשים פיקנטי לראש השנה חגי תישרי וטו בשבט טבעוני ללא גלוטן:
להכין פירות יבשים בבצל מקורמל:
לקרמל 6 בצלים:להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה שמינית כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 100 גרם משמש יבש חתוך ל 6 חתיכות 100 גרם תמר מגולען חתוך ל 6 חתיכות 100 גרם צימוקים לבנים 100 גרם חמוציות,
לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לערבב ולבשל על אש קטנה 8 דקות לצנן.
להכין פירה:לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א בקוביות של 2 ס״מ עם חצי כפית מלח כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)וחצי כפית פלפל שחור גרוס עד רכות,
לסנן ליבש על האש 4 דקות,
להכין פירה דקדק.
לקחת 4 תבניות לב חד פעמי(20 ס״מ)לשמן בריסוס תחתית ודפנות,
להוסיף שומשום קלוי לצפות(להדביק לתחתית ולדפנות) בשכבה אחידה,
להניח בתחתית שליש גובה פירה לישר,
להניח מעל חצי ס״מ ממילוי הפירות היבשים(להשאיר מסביב 1 ס״מ ללא המילוי),
להניח מעל שכבת פירה להדק לסמן פסים לקישוט עם מזלג,
לרסס מעל מעט שמן לפזר מעט שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(כמות המילוי מספיקה לעוד תבשילים(אורז עם בורגול עם קינואה עם פסטה עם-הפירות))

 

מאפה(לב)פירה תפוא ממולא בבצל מקורמל ופירות יבשים פיקנטי

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ