אורז בסמטי עם בצל מקורמל ופירות יבשים פיקנטי לראש השנה חגי תישרי וטו בשבט טבעוני ללא גלוטן:
להכין פירות יבשים בבצל מקורמל:
לקרמל 6 בצלים:להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה שמינית כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 100 גרם משמש יבש חתוך ל 6 חתיכות 100 גרם תמר מגולען חתוך ל 6 חתיכות 100 גרם צימוקים לבנים 100 גרם חמוציות,
לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לערבב ולבשל על אש קטנה 8 דקות לצנן.
להכין כוס אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו)להוסיף 2 כוסות מהפירות היבשים והבצל לערבב,
לההכניס למיקרו ל4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>