דלעת ערמונים בניחוח תימין ממולאת אורז בסמטי עם בצל מקורמל ופירות יבשים פיקנטי לראש השנה חגי תשרי וטו בשבט טבעוני ללא גלוטן:
להכין פירות יבשים בבצל מקורמל:
לקרמל 6 בצלים:להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה שמינית כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 100 גרם משמש יבש חתוך ל 6 חתיכות 100 גרם תמר מגולען חתוך ל 6 חתיכות 100 גרם צימוקים לבנים 100 גרם חמוציות,
לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לערבב ולבשל על אש קטנה 8 דקות לצנן.
לקחת 3 דלעות ערמונים לחתוך לחצי לנקות את הגרעינים,
לחתוך מהחלק הלא חתוך 2 מ״מ ליצירת בסיס לעמידה,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח במעט שמן זית להכניס 2 ענפי תימין לכל חצי,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,
להכין אורז עם פירות יבשים ובצל:
כוס אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו)להוסיף 2 כוסות מהפירות היבשים והבצל לערבב,
לההכניס למיקרו ל4 דקות.
למלא בדלעות להכניס לתנור ל12 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>