דפדפי (גוליאנים רחבים)בטטה יבשים למרקים ותוספות מיובשים במכונת יבוש ביתית טבעית:
לקחת 1 וחצי ק״ג(לאחר קילוף 1 ורבע ק״ג) בטטות קטנות,
להכניס למעבד מזון לקצוץ לגוליאנים רחבים,
להעביר למכונת יבוש ביתית לפזר על 4 מגשים ולייבש כמה שעות עש יבוש מלא(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו),
מתאים להוספה למאפים תבשילים מרקים וסתם לנשנוש כציפס-מכילה מגנזיום ואשלגן ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>