דפדפי (גוליאנים רחבים)בטטה יבשים למרקים ותוספות מיובשים במכונת יבוש ביתית טבעית

דפדפי (גוליאנים רחבים)בטטה יבשים למרקים ותוספות מיובשים במכונת יבוש ביתית טבעית:
לקחת 1 וחצי ק״ג(לאחר קילוף 1 ורבע ק״ג) בטטות קטנות,
להכניס למעבד מזון לקצוץ לגוליאנים רחבים,
להעביר למכונת יבוש ביתית לפזר על 4 מגשים ולייבש כמה שעות עש יבוש מלא(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו),
מתאים להוספה למאפים תבשילים מרקים וסתם לנשנוש כציפס-מכילה מגנזיום ואשלגן ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר